Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Όχι cτην φορολόγηcη τηc ιεράc περιουσίαc τηc εκκληccίαc

Όχι στην φορολόγηση της +ιεράς+, +αμόλυντου+, +παναγίου+, +πανίερου+, +πανταχού παρών+ και +παντός-καιρού+(τμ) εκκλησίας.Δεν μπορεί να φορολογούνται τα 4x4 των 3-4000κυβικών των ορθοδόξων σαμάνων μας!! Δεν μπορεί να φορολογούνται οι ιερές επιχειρήσεις των! Πώς θα κάνει μπίζνες ο θεός με φπα 21% ;; Σε λίγο θα ζητήσουν αυτοί οι άθεοι έφοροι και το πόθεν αίσχες του θεού!! Και άντε μετά να ετοιμάσεις το Ε9 για την ιδιοκτησία του σύμπαντος!! Οι ιερείς και μοναχοί άλλωστε έχουν κληρονομιά που φτάνει πίσω στα χρόνια του Αδάμ και της Εύας- αφού το λέει στη βίβλο πως ο θεός έδωσε στον Αδάμ και στην Εύα τον Παράδεισο, μια έκταση 666 στρεμμάτων η οποία λανθασμένα αναφέρεται από το δημόσιο ως δασική έκταση.
..Στο κάτω κάτω αφού είναι παγκοσμίως γνωστόν πως αυτοί οι αμαρτωλοί οι μισθωτοί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα(αυτοί που ζουν σήμερα μες την χλιδή των 700 ευρώ) φταίνε για το χάλι της οικονομίας σήμερα αυτοί πρέπει να πληρώσουν την κρίση!! Άντε πια! Μη θυμώσει ο θεός και ρίξει κάνα κατακλυσμό..


Επιτέλους!

5 σχόλια:

Conko είπε...

Μα πως είναι δυνατόν να φορολογηθεί το ιερατείο; Δεν αρκεί που ο Ταλιμπάνθιμος και ο ΝΆSAς πτωματοπεριφέρων εθυσίασαν δύο ολάκερα μισθά; 4.090 πανίερα ευρώπουλα και θέλουμε κι άλλα;
Ο (κάθε) κύριος GΑΠ τα πήρε από εμάς τα €υρωλιγούρια των 700 για να μας τα επιστρέψει σε σχολεία και νοσοκομεία, αλλά τα έδωσε μισθοδοσία στους σαμάνους και οι σαμάνοι του τα έδωσαν πίσω για να τα στείλει στα εξωτερικά για να ξεπληρώσει δάνεια που πήρε για να μας φτιάξει τα σχολεία και τα νοσοκομεία για τα οποία μας τα είχε πάρει αρχικά και ήμαρτον παναΐα μ'...!

Greek Rider είπε...

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερο να τους πληρώσουμε για να μας αδειάσουν τη γωνιά μια και καλή και όχι να τους φορολογούμε και να τους έχουμε πάνω στο κεφάλι μας.

Φοιτητικές εργασίες είπε...

Πρόσφατα παπάς μου έκανε παράπονα ότι έπεσε ο μισθός του στα 1200 ευρώ από 1600 που έπαιρνε. Ρε ουστ! Άλλα 1600 κονομάει από γάμους και κηδείες. Έλεος με το παπαδαριό.

Unknown είπε...

Few college paper writing service reviews permit defended themselves into animadversion by claiming that they are selling pre-written promptessay.com samples which disciples can manipulate as guidelines moreover typicals for the junior's hold process

Este blog είπε...

visitame