Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Ο χριστιανικότατος Πέτρος Γαϊτάνος

Μέρες που είναι, είπα να σας παρουσιάσω κάτι... χριστιανικόν! Τι καλύτερο λοιπόν από το χριστέμπορο λαϊκό τραβαδούρο Πέτρο Γαϊτάνο. «Πορεία προς το Θείο Πάθος» το όνομα των συναυλιών του, όσο για το περιεχόμενο... καταλαβαίνετε! Δε ζήτησε πολλά ο καλλιτέχνης για τις εμφανίσεις του, καθαρά για να τιμήσει το Χριστούλη μας το έκανε... Μόνο από μία εμφάνιση στο δήμο Γλυφάδας μάζεψε το εξωφρενικό ποσό των 38.000 ευρώ!

Το πλέον παράλογο της όλης ιστορίας ήταν η «κατανυκτική» απονομή χρυσού δίσκου μέσα στην... εκκλησία, με συμμετοχή του ίδιου του αρχιεπισκόπου (μεγάλη η χάρη του) Ιερώνυμου!! Αντί για απονομή σε κανένα κλαμπάκι από το αφεντικό της SONY BMG, προτίμησε μέσα στον ιερό ναό από το αφεντικό της Εκκλησίας Α.Ε... Κάθε ομοιότητα είναι απολύτως συμπτωματική!

Για ένα πράγμα όμως τον παραδέχομαι το μπαγάσα, συνδυάζει με αρμονικό τρόπο την μυσταγωγική κατάνυξη της βυζαντινής ψαλμωδίας με την... εκλεπτυσμένη εμφάνιση του Ζαχαράτου (ναι, φοράει και μάσκαρα)!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε συ; Του έδωσαν και χρυσό δίσκο εντός του σούπερ μάρκετ "η θεία χάρις"(tm);
Απίστευτο.. Σε λίγο θα διοργανώνουν και Mad Awards για τον καλύτερο χριστιανικό ύμνο!!

Ιοκάστη είπε...

Support ποιοι έπαιζαν; Την επόμενη φορά μπορούν να καλέσουν και τους Rotting Christ, που είναι και στο πνεύμα της επιχείρησης.

Η μάσκαρα πάντως μ'άρεσε, μπορούμε να μάθουμε μάρκα κάπως;; :p

πετρούλα είπε...

ε οχι ρε παιδια! αμα δε βάλει μάσκαρα έτσι που ειναι αχρωμος θα τονε πάνε βουρ στο νεκροτομείο. Κανονικά και ρουζ επρεπε να βάλουν

Βρομιστεράκι είπε...

Άντε και καλλιστεία παππάδων! :)