Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

PrayerMax 5000:Η απάντηση στις προσευχές των χριστιανών απολογητών!

Είστε εσείς που..
..Πάντα ονειρευόσασταν ένα μεγάλο σπίτι κάπου ψηλά στο βουνό ή στην παραλία και δεν μπορούσατε να τα αποκτήσετε;
..Πάντα θέλατε να αγοράσετε μια κατακόκκινη Ferrari ή μια Porche αλλά τα οικονομικά σας δεν έφταναν ούτε για..autobianci?
..Πάντα θέλατε να κάνετε μακρινά ταξίδια σε χώρες εξωτικές με καλλίγραμμες/ καλλίγραμμους να υπηρετούν την κάθε σας επιθυμία;
..Πάντα θέλατε να γίνετε διάσημοι σαν τον Φλωρινιώτη αλλά δεν είχατε το ταλέντο για κάτι τέτοιο;
..Πάντα θέλατε να πάτε στον Παράδεισο αλλά σε αυτή την ζωή θέλατε να.. βγάλετε τα απωθημένα σας βρε αδερφέ;
Ε,ναι λοιπόν αγαπητοί τηλεθεατές - για όλους εσάς που τόσα χρόνια προσευχόσασταν να αποκτήσετε κάποια ή όλα από τα παραπάνω ήρθε επιτέλους η ώρα με αυτήν την κα-τα-πλη-κτι-κή συσκευή!
To PrayerMax 5000, αυτή η θαυματουργή ευρεσιτεχνία ενισχύει τις προσευχές σας ώστε να εισακουστούν από τον Δημιουργό και έτσι όλες σας οι ευχές θα γίνουν πραγματικότητα! Εσείς από την άνεση του καναπέ σας ή του γραφείου σας θα προσεύχεστε και ο Μεγαλοδύναμος θα τις πραγματοποιεί χωρίς δεύτερη σκέψη!!
Τώρα πια όλες σας οι ευχές (ακόμη και οι πιο μύχιες όπως το να πατήσει την πεθερά σας νταλίκα 5αξονική) είναι στο χέρι σας να βγουν αληθινές!
Πάρτε μας τηλέφωνο στο HellFunPark-Teleshopping στο 666.666.666.666.69 και μεις θα σας στείλουμε μία στην καταπληκτική τιμή των 699,99 ευρός. Δεχόμαστε και Viza slavecard!
Προσοχή πως τα τεμάχια είναι περιορισμένα - θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας - ακόμη κι αν έχετε μπατζανάκι τον πρωθυπουργό ή τον αρχιεπίσκοπο δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε εκτός κι αν πάρετε σε 10 λεπτά από τώρα.
Και τώρα με κάθε PrayerMax ΔΩΡΟ το PrayerMax τσέπης για να το παίρνετε μαζί σας στην εξοχή ή στο εξοχικό στο βουνό ή ακόμη και στις Σευχέλες!

4 σχόλια:

Βρομιστεράκι είπε...

Αυτό ήταν! Πάω να μετατρέψω το theremin μου σε SuperUptadated PrayerMax και να χρεώνω με επισκέψεις!
Παιδιά ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη ιδέα...με βγάζετε από το οικονομικό μου αδιέξοδο. Όταν "φτιαχτώ" δεν θα σας ξεχάσω!

Άθεος είπε...

Ηλεκτρονικός κι εφευρέτης εγώ, κι όμως μου διέφυγε η ιδέα να φτιάξω μια παρόμοια συσκευή. Βλέπεις έγινα άθεος και δεν μπορούσα να πονηρευτώ να εξαπατήσω τους ομοϊδεάτες μου…
Προσπαθώ τώρα, στους δικούς μου οπαδούς να τους βάλω στον εγκέφαλο ένα νοητό ΤΣΙΠάκι!
Όσοι θα το χρησιμοποιούν θα είναι φυσιολογικοί.
Όσοι δεν θα το χρησιμοποιούν θα είναι απλά… ξεΤΣΙΠωτοι!

Ανώνυμος είπε...

@Βρομιστεράκι γι'αυτό είμαστε εδώ-για να δίνουμε νέες ιδέες!
@Άθεε, οι περισσότερο επιτυχημένες εταιρείες είναι οι θρησκείες γιατί έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στους πελάτες τους, που νομίζουν πως ο ιδρυτής των εταιρειών αυτών είναι και πατέρας τους!

Ανορθόδοξος είπε...

Τι μορφάρα αυτός ο τύπος!! Είδα και άλλα βιντεάκια του και γράφει ιστορία!