Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Καλωσόρισμα

Ταταααααμ!!

Πρόσφατα, το HELL Fun Park απόκτησε αισίως και δεύτερο συγγραφέα! Ο (ιντερνετικός και πραγματικός) φίλος stardust30 θα γράφει από εδώ και στο εξής και στο παρόν σεμνό και ταπεινό ιστολόγιο. Μου είπε μάλιστα οτι έχει πολλές νέες ιδέες που φαντάζομαι θα αναζωογονήσουν το blog. Του εύχομαι καλή συνέχεια και του αφιερώνω το ακόλουθο video του αγαπημένου του καλλιτέχνη:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικος ο νέος συγγραφεύς!

Φτου-φτου να μη σας βασκάνω!

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε δε λέει το + Ιερόν Βιβλίον +;

+ Ευλογείτε +

Saq είπε...

Καλώς ήρθες κύριε stardust με τις φρέσκιες ιδέες σου! Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Φχαριστώ-φχαριστώ!
Επειδή πιστεύω πως η σάτυρα είναι το καλύτερο φάρμακο δια πάσαν νόσον και πάσαν (θρησκευτική) μαλακίαν είπα να συνεισφέρω λίγο με τις ιδέες μου που αυτόν τον καιρό είναι σαν τις αγελάδες (όπως αυτήν που έχει το bromisteraki στο ιστολόγιό της) που βόσκουν στα καταπράσινα λιβάδια της χριστιανικής ανοησίας.
Αυτά τα λιβάδια τα φροντίζουν συνεχώς και αδιαλλείπτως ανεγκέφαλοι δογματικοί και φανατισμένοι που θεωρούν θεόπνευστη αλήθεια το γεγονός πως μπορεί ένας άνθρωπος (ο οποίος είναι 3 σε 1 μπαμπάς,γιος και περιστέρι) να έχει γεννηθεί από μια παρθένα (αφού μύρισε έναν κρίνο) η οποία αφού γέννησε παρέμεινε παρθένα (αυτό κι αν είναι θαύμα).
Επίσης αυτός ο μπαμπάς-γιος-περιστέρι έζησε όλη του τη ζωή χωρίς να πάει με γυναίκα (έκανε παρέα μόνο με άλλους 11 μαντραχαλέους και 1 ρουφιάνο) και αυτό το θεωρούν ως παράδειγμα προς μίμηση!
Όχι κύριοι! Η αγαμία δεν είναι αρετή! Να ζούσε με άλλες 12 γκόμενες σε ένα κοινόβιο ναι οκέυ το καταλαβαίνω και άξιος!
Παρακαλώ δέστε τις ζώνες σας και σβήστε τα τσιγάρα σας..Η πτήση σας στην σάτυρα μόλις άρχισε..