Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Η αυταπάτη των άθεων! Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση!

Αγαπητοί εν-χριστό-εξαδέλφοι ήγγιγκεν η ώρα να ομιλήσει η Μία και Μοναδική Αλήθεια(tm). Ένα +ιερόν+ βίδεον που βάζει τα πράγματα στην θέση τους!
Δεν μπορεί ο κάθε άθεος να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι του ό,τι δήθεν η γη είναι πολλών εκατομμυρίων ετών ή πως προερχόμεθα από τας πιθήκους (άσε που δεν μου αρέσουν και οι μπανάνες). Αυτά είναι αισχρές ψευδολογίες και σας εγκαλώ στην τάξη (τη χριστιανική) δια να μαζευόμεθα all togetha στον +ιερόν+ ναό δια να δοξάζομεν τον Κύριο (και να ρίχνουμε και το κατιτίς μας στο παγκάρι έ; μην ξεχνιώμαστε..ο ναός έχει και έξοδα λειτουργίας-τί τους καίμε τόσους πολυελαίους τόσες ώρες; ). Ιδού λοιπόν η Μόνη και Μοναδική Αλήθεια (tm) δια τους πανάθλιους αιρετικούς άθεους που θα καίγονται στην κόλαση αιωνίως και αδιαλλείπτως (και μεις εις τον παράδεισο θα κάνουμε μπάρμπεκιου και θα πίνουμε κρασί πεπαλαιωμένο θαυματουργά φτιαγμένο από νερό- για όσους δεν πίνουν θα έχουμε και ουίσκυ 12άρι και ξηρούς καρπούς).

8 σχόλια:

akrat είπε...

ε ναι πέστα χρισόστομε...

Ανορθόδοξος είπε...

Καλωσήρθες φίλε stardust! Σου εύχομαι μια δημιουργική και χαρούμενη διαμονή στο Hell Fun Park! Θα σου κάνω και επίσημη παρουσίαση σε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένα φωτεινό μυαλό να αντιταχθεί σε αυτούς τους αθυρόστομους κρετίνους.
Μπράβο φωτισμένε νέε μου.
Συνεχίστε έτσι. Δόξα σοι κύριε, δόξα σοι.

Ανώνυμος είπε...

Ksenos

αυτό ήταν, τώρα ξέρω, τώρα είδα το φως το αληθηνόν.
αλί, μετανοείτε αδελφοί, ας ενώσουμε τα χέρια και ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί το ωσαννά...

Βρομιστεράκι είπε...

Stardust! Να σε έχει ο μέγιστος πάντα καλά αδερφέ μου. Μου άνοιξες τα μάτια επιτέλους! Σε τι τρομερή πλάνη βρισκόμουν τόσα χρόνια...
Ήμουν τυφλή και επιτέλους είδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο! Να ακουστεί και η αλήθεια για την εξέλιξη, όπως λέει και ο Γέροντας Παΐσιος.
(Με τα σχόλια αππενργοποιημένα, γιατί οι απόψεις του γέροντος είναι αδιαπραγμάτευτες...)

stardust30 είπε...

Όπως λέει και το μέγα χριστιανικόν άσμα "..αν δεν είχα και σένανε σε τούτη τη γη, μπορεί αλήτης(ή άθεος) να 'μουνα να 'χα καταστραφεί.."
Γι'αυτό υμνολογάτε αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά τον κύριο ημών και δουκίσσης πλακεντίας εκ μετρόν δια την +θείαν+ φώτισην που μου 'ρθε ντάλα κατακαλόκαιρο (που να πιάσουν και οι ζέστες..)
Όσο για τον γέροντα Παπίσιο θα αναφερθούμε στις Μέγα Διδαχές του(R) και στις Αλήθειες του(tm)&(R) εις το προσεχές μέλλον..
Ίδωμεν!

Diavalon είπε...

http://diavoles.blogspot.com/
Ένας αιρετικός ακόμα