Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ο Αλβανός, ο Εβραίος και ο χρυσαυγίτης!

Θα ξεκινήσω τις δημοσιεύσεις του 2009 με το ακόλουθο ανέκδοτο, που άκουσα πρόσφατα και με άρεσε πολύ!

Συναντιούνται κατά τύχη στην Αθήνα ένας Αλβανός, ένας Εβραίος κι ένας χρυσαυγίτης και, στο άκυρο, πετάγεται ένα τζίνι που τους λέει: «θα πραγματοποιήσω μια ευχή από τον καθένα, όποια εσείς θέλετε.»

Ξεκινάει ο Αλβανός: «επειδή η χώρα που κατάγομαι είναι πολύ φτωχή και εξαθλιωμένη, θα ήθελα να γίνει πλούσια και δυνατή, ώστε όλοι οι Αλβανοί να επιστρέψουν από την ξενιτιά στην Αλβανία» ! Και αμέσως, εξαφανίζεται ο Αλβανός!

Ο Εβραίος συνεχίζει: «η πατρίδα μου μαστίζεται από πόλεμο και εχθροπραξίες, οπότε θα ήθελα να επικρατήσει σταθερότητα στην περιοχή, ώστε όλοι οι Εβραίοι να μπορούν να επιστρέψουν στο Ισραήλ»! Εξαφανίζεται και ο Εβραίος!

Έρχεται και η σειρά του χρυσαυγίτη, ο οποίος κοιτά γύρω του σα χαμένος, ξύνει την κεφάλα του και λέει: «δηλαδή ντώρα έχουν εξαφανιστεί όλοι οι Εβραίοι και οι Αλβανοί από την Ελλάδα μας»; Το τζίνι κουνάει καταφατικά το κεφάλι και τον παροτρύνει να ζητήσει κάτι... Αυτός μουρμουρίζει: «εεε, ξέρω κι εγώ μωρέ, εεε μπιάσε καμιά κοκακόλα»!!

6 σχόλια:

Andreas Batsis είπε...

Ανορθόδοξε, προσκυνώ... Από τα καλύτερα ανέκδοτα ever!

Ανορθόδοξος είπε...

Ευχαριστώ Ανδρέα! Αν το ακούσεις live είναι ακόμη καλύτερο!

Ανδρέας Μπατσής είπε...

Δεν ξέρω φίλε Ανορθόδοξε γιατί βγήκε το username Andreas πιο πάνω, πρόλα αυτά είμαι ο κλασικός batcic. Και το Ανδρέας είναι το όνομα μου όπως καταλαβαίνεις! Και οποωσδήποτε θα ήθελα να το ακούσω και live το ανέκδοτο...

Ανορθόδοξος είπε...

Όπως φαίνεται το blogger δεν είναι... άσφαλτος! Να' σαι καλά φίλε batcic!

Βρομιστεράκι είπε...

Χαχαχαχαχα!
Εξαιρετικό Ανορθόδοξε!

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλη Βρομιστεράκι
Να 'σαι καλά!